bä bä vita lam.......

JAG HAR TROOOOKIGT
och jooo fick reda på at nästa år får nämnligen homosexuella gifta sej med varandra :D:D:D  greeeeat 
noo problems for me i framtiden då när jag ska gifta maaj;D nääät haha och vrf jag kom in på just de samtalsämnet för det var någon rolig snubbe på youtube som babla om de:D fast han tyckte de var FEL, vad tycker du? själv bryr jag mej inte speciellt mycket, folk får la sköta sina egna liv, fast tycker i för sej att det är JÄVLIGT avtändande när två tjejer eller två killar sitter och smeker varandra offentligt, ijaf  efter mina små upplevelser:) helst kan det göra det lite mer diskret isf!!!
fast kolla iiiin vetjää om du har lika tråkigt som jag;D riktig hööög person är vad vi snackar om:Z

http://www.youtube.com/watch?v=EVAIQwVvcvk&feature=related

han trodde la att han skulle sprida lite glädje runt omvärlden,
fast fick sej ett ganska dramatisk slut med 'stop call me a homoooooooo!:@:@:@'

http://www.youtube.com/watch?v=xddhKQje41M&feature=related

dånt trii dis at home

dniwdniw
dnfidnfi
iejfif

jag blir så jävla sur!

FYFAN säger jag bara! hitta ett par filmer där de plåga djur och det är en av de värsta sakerna jag vet!
sånna patetiska jävlar som ens kommer på tanken att göra sånt mot djur borde dö, och minst få en förjävla död själva:@
ÅÅÅÅÅHH jag blir så jävla arg och ledsen, mår illa! tål verkligen inte sånt....  vissa andra kanske inte tycker de är lika farligt eller kanske inte är lika känsliga mot sånt här som jag, men dem som inte bryr sej överhuvudtaget eller ser det som inget speciellt eller tycker att det till och med är OK kan dra åt helvete...:@ 
här är två av dem filmerna , orkar inte leta upp dem andra, detta var inte heller det värsta... fanns mycket värre:'( där till exempel ngra 12 åriga horer hängde upp en liten gris och hög i den och slog med sån gjärn stång och bröt av benen på den och sen la den i en eld och lät den brännas ihjäl:'( :'(  och en annan där de trampa ut tarmarna på en hund:'(  fan va jag vill slå dem gul och blå sen hugga ihjäl horerna! jag hatar människor!!!!!!!!!!

http://theync.com/m100407cat1.shtml

http://www.machovideo.com/article.php?article=6260

japp

weeeeeeepp
har inte skrivit på ett tag nu nepp:D
och detta har nog varit mitt livs tråkigaste helg typ. har utegångsförbud i 2helger: (((( bara för lite skit som hände förra helgen att jag blev tagen av polisen osv för det trodde jag gick på droger och fick sitta i en jävla fyllesäll och allt och fick NÄSTAN magpumpas i sjukhuset sen:S:S fast jag vägra! blööäää men jooo det blev lite skit där ja. fast gjorde allt så cp så detinte kunde bli värre typ:p orkar inte heller babla upp allt här och för det andra behöver ni inte veta:D
och nästa helg är det valborg(stavning?!) eller va det heter(a) och täänk så mycket fest och skit det blir dåå:( så sitter jag här hemma och vinkar och ser glad ut! NOT men tänker gå ut ändå, men ska inte dricka tror jag inte, ska ijaf verkligen försöka motstå de. inte en droppe ska de vara fram till sommarlovet har jag lovat mej själv ijaf:) ska försöka hålla på det också.
och imorn så börjar helvetet på nytt igen och jag har kvarsittning/återläsnings skit på morgonen så blir ingen sovmorgon för mej:( och i vanliga fall brukar jag aldrig gå på de men nu har jag massa omprov och skit som jag måste göra där annarse får jag ig i matte till exempel: ( och det vill man ju inte! och jag ska verkligen försöka göra jätte bra ifrån mej nu de sista veckorna till sommarlovet, och få g i alla ämnen ijaf (utan spanska) för då får jag göra vad fan jag vill på sommarlovet:D eller mina föräldrar kommer inte bry sej om vad jag hittar på då : )

min mobil är helt fuckad också går inte skicka sms eller ringa och ingen kan heller skicka sms och ringa mej heller står typ att sim kortet ej är aktiverat eller ngt:s så jävla irriterande!

suttit ett tag också och funderar över om jag ska ta bort bloggjäveln:D tills jag satte mej och läste limpaaans blogg lite:D (limpansthoghts.blogg.se)
så fick jag lite utav en idé;D jag ska börja skriva mindre om vad jag gör om dagarna osv oså ska de stå lite mer om mina åsikter och hur jag ser på saker osv... :D för jag tycker ijaf att det är rääätt tråkigt och sitta och babla upp hur dagen varit  och vad man hittat på osv,  och mer frågestunder blir det också:) tycker det är kul att svara på frågor och då vet jag också vad det ni vill veta och vad jag ska skriva/svara om/på: ) så nu får vi väl snart reda på också HUR längen jag kommer klara att hålla till de:D och jag ska självklart försööka uppdatera min blogg en aning oftare!;D



pringprnmf

SUUUR

jag är på sånt jävla dåligt humör nu....
finns så många fega äckliga cp horer som jag vill bara slå sönder! hoppas alla bara döööör
är så jävla irriterad och äcklas av dem. hatar allt just nu.... ..
vet inte om det är jag som är så röksugen, så sitter jag och stör mej på allt som finns men bara för det är de  verkligen inte...... hatar alla som snackar så jävla mycket skit också, om mej får de gjäärna göra det hur mycket de vill, om det är så illa tvungna för vissa verkar ju tycka det är underbart, fast kvalitén på dem fittorna är så äckligt lågt så vill stryypa dem:@
ååååh, fan va jag vill slå sönder ngn av dem nuuuuu


Ska bloggen finnas?

Funderar på om jag ska ta bort min blogg!
Jag glömmer eller så orkar jag aldrig skriva... får se, ska fundera på de lite mer....
Ijaf nu är det påsklov:D:D:D:D  och igår var jag ute med cornelia och ida, och hände väl massa roligt, fast ida drog hem tidigt för hon hade feber och skit!
Idag (lördag) blir det utgång med felice och cornelia och några mer tror jag;D eller vet inte riktigt vad vi ska hitta på, vi skulle vara hemma hoss någon ijaf!:)

Igår var jag också i gbg, köpte nyhårförläning(Y) 2 tröjor, 2 porriga strumpisar;D höhö.
puss puss puss

RSS 2.0