LOV LOV LOV-

Kl är 2, och jag kan inte somna.
 Iaf om bara några timmar så börjar lovet, hur gött som helst! Hållt på avlida nu istlutet eftersom jag varit så skoltrött. Slutar 10:30-11:00 imorn. Då drar Ida och jag till göteborg och kollar lite kläder, speciellt halloween kläder, de är ju halloween snart nu på lovet till alla efterblivna:D Har ni funderat på något ni ska klä ut er till? Jag är inte säker än faktiskt, djävul eller något skulle jag tro, haha. Sen ska jag hem vid 4-5 till borås igen, och träffa felice så ska vi hitta på något skoj:) Miss you
Färga ju min utväxt idag också, de blev PISSgult, eew. Den hårfärgen/märket jag alltid brukar ha (mood) fanns inte och orka inte dra till ekohallen och köpa de där heller så blev något random märke, och de sög iaf! Silvershampoo nästa!

Finns de ingen som är bra på att designa bloggar? Vore snällt av er isf och säga till de, så kanske ni kunde hjälpa mig lite:D Hatar min blogg nu headern och allt blä...

gv


5/5-

fefo

1. Jag har en förmåga att dra till mig skit, räcker bara med att folk har så lätt och missförstå mig, så går allt åt helvete sen.

2. Jag är ganska svårkontaktad, eller hur man nu säger? Menar inte att de svårt och få tag i min msn eller ngt xD Iaf om man är en grupp människor, och jag känner hälften av dem. Så hatar jag och snacka med den andra delen.. Bättre bara hålla sig med dem man redan känner? Det behöver inte alls vara något personligt mot dem människorna heller! Vet inte kanske för jag är ganska blyg. Mot folk jag inte känner.

3. Jag har jätte svårt att lita på folk.

4. Ibland kan jag vara otroligt lätt irriterad som oftast leder till att jag får cp utbrott, och ibland är jag mycket ''tåligare''. Beror mycket från dag till dag faktiskt.  

5. Jag är faktiskt en hyffsad lycklig människa, och är så tacksam för dem vännerna jag har, för de är verkligen bäst! =)

RSS 2.0