TUPAC


vad ska man säga, föddes som en sjärna och ''dog'' som en legend kanske?
fast enligt vissa så är de falskt med hans död, och vissa påstått de sett honom igen, och filmat in de också,
på vissa av hans sista låtar när man spolar baklänges så säger han ''i'll come back like machavali'' och machavali var en kung/prins som lurade sina fiender att han var död, och i slutet av hans karrier eller innan han ''dog'' så bytta han sitt namn till machavali,och skivan hette machavali, och han hade läst jätte mycket om machavali, när han satt i fängelse för sexuellovergrepp...
vet inte jag tycker de rätt coolt igentligen för tänk om han lever;O isf,så har han ju verkligen lyckats hålla sej borta sjukt längen. vissa påstår att han skulle kommit tillbaks 7/7/07 och varför just 7 fattar duom du kollar på första filmen neranför och vissa tror han kommer tillbaks 2014?! tänk om han faktiskt lever, de här filmerna fick mej tro de mer än innan iaf..men de sägs så mycket om de, att de släpptes massa skiver efter hans död, + att han hade så mycket för sej och turnerade osv, hur hann han med att göra skivorna då liksom?och han hade ju nyss då suttit i fängelse i 4år. hah man börjar ju undra, fast man kan ju inte tro på allt:p, man vet aldrig om de sant eller inte.. kommer han någonsin komma tillbaka? vora ju rätt jävla coolt ändå, för då vet man ju säkert på att han lever.blir ju en gåta annarse isf;) haha nifår tro som ni vill, men hade inget och göra och lyssna på några av hans låtar så kommer ju bara massa filmer om ''2PAC IS ALIVE'' osv osv osv.... så chicka in där.
 alltid tyckt om han typ, och lyssnat på han hit och dit, grym är han ju;)


Kommentarer
Postat av: fjedjiiiik

han är rätt så stendöd:D! http://www.multi.fi/~spine/2pac/dead.JPG



(känsliga tittare varnas).

2009-07-08 @ 04:24:50
Postat av: Anonym

Bilden fjedjiiiik har länkat är en förfalskning enligt många därav 2 st tatueringar fattas, En på halsen och den andra var någon annan stans.

2009-07-28 @ 03:43:13
Postat av: Anonym

han är död :S och han satt aldrig inne 4 år. han dömdes 4 år, men suge knight (death row ägaren) köpte ut borgen på nåra miljoner dollar. och vissa påstår att det var suge knight som döda Tupac för att han var skyldig tupac blera miljoner dollar enda anledningen att slippa bettala de va att döda honom.

2009-08-10 @ 13:01:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0